Utskrift

 

Ny og spennende bydel
Mye har skjedd i Bjørvika de siste årene. Fra å være et avstengt havneareal preget av industri- og lagerbygninger er det nå i ferd med å bli en sentrumsbydel preget av spennende arkitektur med fokus på miljø tilrettelagt for både bedriftsvirksomhet, boliger og kulturtilbud. Foreløpig er det Operaen og Barcode-prosjektet (ferdigstilles i 2016) som preger området, men når alt står ferdig vil Bjørvika romme hjemmene og arbeidsplassene til ca. 30.000 mennesker. Du kan lese mer om utviklingen av Bjørvika her.

Operaen som nærmeste nabo 
Den sentrale beliggenheten til Opera Apartments gjør at du enkelt kan oppleve store deler av Oslo til fots. For eksempel ligger Den Norske Opera og Ballett kun et steinkast unna leiligheten. Med sin flotte arkitektur har den vist seg å være et populært turistmål for tilreisende til Oslo. Videre innover byen kommer du raskt til hovedgaten Karl Johansgate hvor muligheten for shopping byr seg. På vei oppover gaten vil du også passere kjente bygninger som Stortinget, Rådhuset, Nationaltheatret, Universitetet og Slottet. Du har også populære attraksjoner som Akershus festning, Aker Brygge og Astrup Fearnley museet i nærheten. 

Nye kulinariske opplevelser 
Med utviklingen av en ny bydel følger også nye kulinariske opplevelser. Bjørvika, med sin beliggenhet ved Oslofjorden, har lokket til seg mange nye serveringssteder. Du vil etterhvert finne et bredt utvalg av kaffebarer, restauranter og puber i første etasje av bygningene langs Barcode-rekken. Det åpner fortsatt nye og spennende konsepter hver måned, og når lat står ferdig vil Operakvarteret være tilrettelagt for et levende miljø døgnet rundt. Det skal også nevnes at dersom du heller foretrekker et hjemmelaget måltid finnes det en Kiwi-butikk i området.

Kort vei til alt 
Opera Apartments ligger på mange måter midt i smørøyet. Nærheten til Oslo Sentralstasjon gjør det enkelt å komme seg til alt Oslo kan tilby. Hva med en tur til Frognerparken, eller til Grünerløkka for å kikke i markedsbodene en søndag formiddag? Veien til Bygdøy og mange av byens populære museer er også kort med både ferje- og bussforbindelse. Ønsker du heller en flukt fra storbyen kan T-banen ta deg raskt og enkelt til skog og mark. En tur i Oslomarka kan by på fine rekreasjonsmuligheter med turstier, fiskevann og opplyste skiløyper om vinteren.

Chat with us