Opera Apartments leier ut fullt møblerte og utstyrte leiligheter for korttidsleie. Vår tilbud omfatter moderne, eksklusive og stilrene leiligheter for en, to eller tre personer. Leilighetene ligger sentralt plassert i Bjørvika med gangavstand til Oslo Sentralstasjon og alt av byens kollektivtilbud. Se beliggenhet for mer informasjon og kart. 

De fleste av våre leiligheter er tilpasset for en til to personer og passer derfor perfekt for deg som reiser alene, sammen med kjæreste, venn eller kollega. Vi har også noen større leiligheter med plass til inntil tre personer. Alle våre leiligheter er fullt møblert og utstyrt, og du vil få gratis tilgang til eget trådløst internett med høy hastighet. Se mer detaljert informasjon om fasilitetene her.

Med sin økende popularitet har serviced apartments vist seg å være et godt alternativ ved opphold over flere uker men også for kortere opphold som en helgetur til storbyen. Friheten og selvstendigheten du får i en møblert leilighet er noe helt annet enn du er vant til fra tradisjonelle hotellrom. Her kan du lage din egen mat, ligge på sofaen og se på tv, surfe på nettet eller gå igjennom papirene før møte på jobb dagen etter. Her har du plass - plass til å være deg selv og plass til å vedlikeholde dine daglige rutiner selv om du er på reise.  

Prisene vi kan tilby varierer ut i fra hvor mange dager du ønsker å leie. Send oss gjerne en forespørsel dersom du ønsker et generelt eller spesifikt tilbud. Du finner link til kontaktskjema her.

Vi ser frem til å høre fra deg om du har forespørsler om pris og tilgjengelighet, eller bare ønsker mer informasjon om vårt tilbud.

Velkommen til Opera Apartments!

Chat with us